Mistä ravintola-alan tulevaisuuden tekijät? – webinaari 17.8.2023
10.08.2023
Ravintola-alan murros on alan ammattilaisten huulilla. Koulutusohjelmien hakijamäärät osoittavat laskevaa trendiä. Työnantajat painivat henkilök
Lue lisääVastuullisempaa kattausta -tapahtuma 21.8.2023
19.05.2023
Tule mukaan Vastuullisempaa kattausta -tapahtumaan Helsingin Wanhaan Satamaan. Luvassa inspiroivia puhujia vastuullisuusteemoista, konkreettisia
Lue lisääMenestyvä yritys johtaa positiivisella kädenjäljellä -etätapahtuma 19.4.2023 klo 14 – 16
20.03.2023
”Ravintoloiden positiivista kädenjälkeä kasvattamassa” on ollut Mission Positive Handprint -hankkeen tavoitteen kiteyttävä lausahdus
Lue lisääMission Positive Handprint-hanke Suomen Ateenassa
27.02.2023
Jyväskylää alettiin aikoinaan kutsua Suomen Ateenaksi viitaten tämän maineeseen koulutuksen, sivistyksen, kulttuurin ja liikunnan kaupunkina. Ku
Lue lisääKestävä ruokatarjonta -teemaviikko 20.-24.3.2023
12.01.2023
Mission Positive Handprint järjestää teemaviikon verkossa, joka kerää yhteen kestävän ruokatarjonnan asiantuntijoita. Pääsemme syventymään monip
Lue lisääMistä lähteä liikenteeseen hiilijalanjäljen laskennassa? -verkkotilaisuus 13.2.2023
12.01.2023
Hiilineutraalisuus tavoitteet tuovat yritykselle konkreettisia kustannussäästöjä, niillä vastataan asiakkaiden odotuksiin, saadaan liiketoiminna
Lue lisääKahvitunti Jarkko Issukan kanssa 20.3.2023 klo 15-16.
10.01.2023
Suomalaiset joivat vuonna 2020 kahvia reilut 9,9 kg eli noin 1 100 kupillista henkeä kohden. Kahvin osuus ravintoloiden myynnistä on merkittävä.
Lue lisääMission Positive Handprint PRO 2023 finalisti vastuullisuus-sarjassa!
02.12.2022
Mission Positive Handprint -hanke on yksi PRO 2023 -tunnustuspalkintojen Vastuullisuus-sarjan kolmesta finalistista. Vastuullisuuspalkinto myönn
Lue lisääHackathon: Positiivisella kädenjäljellä rahaa ravintolaasi 7.2.2023 klo. 8.30 – 16.00
09.11.2022
Paikka: Crazy Town Jyväskylä, Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä Aika: 7.2.2022 klo. 8.30 – 16.00 Tule Jyväskylään ratkomaan ravintola-alan aj
Lue lisääTietoa ja työkaluja kiertotalouden edistämiseen ravintola-alalla 12.12.2022 klo. 15-18
28.10.2022
Ravintola-alan ammattilainen! Tarvitsetko inspiraatiota tai tukea kiertotalouden edistämiseen? Tunnistatko kiertotalouden taloudelliset hyödyt l
Lue lisää