Ravintola-alan murros on alan ammattilaisten huulilla. Koulutusohjelmien hakijamäärät osoittavat laskevaa trendiä. Työnantajat painivat henkilökuntapulan kanssa. Alalta kaikkoaa ammattilaisia, eikä uusia tule entiseen tahtiin. Opiskellaanko kouluissa alan kannalta ajantasaisia ja motivoivia teemoja? Millä keinoin työpaikat tekevät itsensä houkutteleviksi? Miten alan vetovoimaa ja pitovoimaa parannetaan?

Mission Positive Handprint-hanke järjestää aiheesta webinaaripaneelikeskustelun torstaina 17.8. klo 14–16. Webinaarin alustaa Laura Salo (Jamk) ja moderoi Ville Liikanen paneelikeskustelussa mukana ovat mm.:

Reeta Kari, Resort Manager, Levin Iglut

Joel Kettula, toiminnanjohtaja, Suomen restonomiliitto

Mika Koivula, baarikonsultti, Industry Personality of the Year

Timo Linnamäki, keittiömestari, hallituksen pj. Muru Dining Oy

Henry Lybäck, lehtori, Laurea ammattikorkeakoulu

Riikka Mantila, lehtori, Turun ammatti-instituutti

Annika Rönni-Sällinen, puheenjohtaja, Palvelualojen ammattiliitto PAM

Tervetuloa kuuntelemaan keskustelua ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

Webinaari: Mistä ravintola-alan tulevaisuuden tekijät?

Lisätietoja: mika.vitikka@laurea.fi

Mission Positive Handprint-hankkeessa tuetaan ravitsemisalan yrityksiä kohti kestävämpää huomista. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto osana Covid 19-pandemian aiheuttamia toimia. Hanketta koordinoi Laurea-ammattikorkeakoulu, ja hankkeen osatoteuttajina toimivat Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Savonia ammattikorkeakoulu.