Tietoa ja työkaluja kiertotalouden edistämiseen ravintola-alalla

Ravintola-alan ammattilainen! Tarvitsetko inspiraatiota tai tukea kiertotalouden edistämiseen? Tunnistatko kiertotalouden taloudelliset hyödyt laajasti? Haluatko konkreettisia työkaluja kiertotalouden edistämiseen? Ehkä mielessäsi pyörii joitakin muita ajatuksia ja kysymyksiä aiheeseen liittyen?

Tule mukaan Mission Positive Handprint -hankkeen järjestämään tilaisuuteen. Tarjolla on ajankohtaista tietoa ja työkaluja kiertotalouden edistämiseksi ravintolaympäristössä.

Ajankohta: 12.12.2022 klo. 15.00 – 18.00.

Paikka: Etätapahtuma Zoomissa. Pääset osallistumaan tämän linkin kautta: https://jamk.zoom.us/my/tomihiltunen

Ohjelma

  • Tervetulosanat 
  • Mitä kiertotalous tarkoittaa? Asiantuntijana Kimmo Heponiemi, Motiva.
  • Konkreettisia kiertotalouden esimerkkejä  ravintola-alalta. Asiantuntijana Tomi Hiltunen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
  • Työpajaosuus - Työpajassa pääset hyödyntämään ravintoloille tarkoitettua kiertotaloustyökalua. Saat opastusta työkalun käyttöön, ja pääset ideoimaan toimenpiteitä, joita voit ryhtyä heti viemään eteenpäin käytännössä.
  • Onko sinulla loistava kiertotalousidea tai innovaatio mielessäsi? Miten kannattaa edetä, ja saako jostain rahallista apua, jotta idea lähtee lentoon? Asiantuntijana Jouni Hynynen, Team Finland koordinaattori
  • 18.00 Tilaisuus päättyy.

Kiertotalous on talousmalli, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia ravintola-alalle. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen, ja nappaa mukaasi keinoja kiertotalouden edistämiseksi.