Tule mukaan Vastuullisempaa kattausta -tapahtumaan Helsingin Wanhaan Satamaan. Luvassa inspiroivia puhujia vastuullisuusteemoista, konkreettisia esimerkkejä ravitsemisalalta, käytännön kokemuksia vastuullisuushankkeesta sekä tarjoiluja ja maistatuksia. Tilaisuus on maksuton.

Aika: ma 21.8.2023 klo. 14.30 – 18.15.

Paikka: Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5 (sisäänkäynti Kanavakadun puolelta), Helsinki

Ohjelma:

Aluksi maistatuksia ja verkostoitumista.

Tapahtuman juontaa keittiömestari, ruokatoimittaja ja yrittäjä Teresa Välimäki.

Tervetulosanat ja Mission Positive Handprint -hankkeen tuloksia

  • Anne Turunen Laureasta, Heidi Colliander Jamkista ja Hannaleena Uhlbäck-Ropponen Savoniasta
  • Wanhan Sataman vastuullisuus, Jussi Laakso, Wanha Satama

Vastuullisuus kokonaisuutena

  • Timo Lappi, Mara

Ekologinen vastuullisuus

  • Ari Ruoho, Nokka
  • Anssi Erola, Arla
  • Eeva Mertanen, Ravintolamestarit

Taloudellinen vastuullisuus

  • Sampsa Tukia

Tauko (30 min)

Sosiaalinen vastuullisuus

  • Mika Ammunet, Bar Mate
  • Juho Rissanen, Vararengasravintolat

Vastuullisuusviestintä

  • Heidi Korva, Communice

Yhteenveto tapahtumasta ja loppusanat

  • Anne Turunen, Laurea