Tule mukaan Vastuullisempaa kattausta -tapahtumaan Helsingin Wanhaan Satamaan. Luvassa inspiroivia puhujia vastuullisuusteemoista, konkreettisia esimerkkejä ravitsemisalalta, käytännön kokemuksia vastuullisuushankkeesta sekä tarjoiluja ja maistatuksia. Tilaisuus on maksuton.
Aika: ma 21.8.2023 klo. 14.30 – 18.15.
Paikka: Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5 (sisäänkäynti Kanavakadun puolelta), Helsinki
Ohjelma:
Aluksi maistatuksia ja verkostoitumista.
Tapahtuman juontaa keittiömestari, ruokatoimittaja ja yrittäjä Teresa Välimäki.
Tervetulosanat ja Mission Positive Handprint -hankkeen tuloksia
- Anne Turunen Laureasta, Heidi Colliander Jamkista ja Hannaleena Uhlbäck-Ropponen Savoniasta
- Wanhan Sataman vastuullisuus, Jussi Laakso, Wanha Satama
Vastuullisuus kokonaisuutena
- Timo Lappi, Mara
Ekologinen vastuullisuus
- Ari Ruoho, Nokka
- Anssi Erola, Arla
- Eeva Mertanen, Ravintolamestarit
Taloudellinen vastuullisuus
- Sampsa Tukia
Tauko (30 min)
Sosiaalinen vastuullisuus
- Mika Ammunet, Bar Mate
- Juho Rissanen, Vararengasravintolat
Vastuullisuusviestintä
- Heidi Korva, Communice
Yhteenveto tapahtumasta ja loppusanat
- Anne Turunen, Laurea