Hyppää sisältöön MPH_aineistot_0121-16 MPH_aineistot_0121-16
  • Ravintoloille
  • Tapahtumat
  • Blogit
  • Mission Positive Handprint
  • Ota yhteyttä
  • Ravintoloille
  • Tapahtumat
  • Blogit
  • Mission Positive Handprint
  • Ota yhteyttä

Hae sivustolta

Blogit

EtusivuBlogit
  • Ravintola Pellolla tarjosi ikimuistoisen illallistapahtuman21.09.2022
  • Vähemmän on enemmän – hävikkipilotin käynnistystä Ravintola Perhossa16.09.2022
  • Lähiruokaa ja raaka-aineiden kierrätystä Uudenmaan ravintoloissa05.09.2022
  • Onko hävikki, hiilijalanjälki sekä energian ja veden säästö jo hallussa ravintolassanne?09.08.2022
  • Hiilikädenjälki kilpailuetuna29.03.2022

MPH_aineistot_0121-16

Mission Positive Handprint
Hankkeen tavoitteena on tukea ravitsemisalan pk-yritysten muutoskyvykkyyttä kestävän kehityksen merkityksen kasvaessa yhteiskunnassa ja asiakkaiden arvomaailmassa.

Hankkeen yhteystiedot
info@missionpositivehandprint.fi

 

 


© Mission Positive Handprint 2021-2023

Saavutettavuusseloste Tietosuojaseloste