- Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset huomioivat nyt myös ympäristövaikutukset!
- Anteeksi antamisen sietämätön keveys
- Ryhtiä ja vauhtia vastuullisuusviestintään suunnittelupohjien avulla
- Pohjois-Savon ravintoloissa taklataan maailmantilanteesta johtuvia alan haasteita vihreän siirtymän avulla
- Ravintola-alan haasteina osaajapula ja vetovoiman puute
- Vastuullisuusvinkkejä ja savolaisia helmiä tarjolla Euroopan gastronomiseksi maakunnaksikin valitussa Pohjois-Savossa
- Mission Positive Handprint-hanke Suomen Ateenassa
- Hintojen nousun vaikutukset ravintolaliiketoimintaan
- Hackathonin voittajajoukkue kehitti ”Sivuvirtojen tinderin”
- Ravintola Pellolla tarjosi ikimuistoisen illallistapahtuman
- Vähemmän on enemmän – hävikkipilotin käynnistystä Ravintola Perhossa
- Lähiruokaa ja raaka-aineiden kierrätystä Uudenmaan ravintoloissa
- Onko hävikki, hiilijalanjälki sekä energian ja veden säästö jo hallussa ravintolassanne?
- Hiilikädenjälki kilpailuetuna
- Ravintola-alan positiivista kädenjälkeä kasvattamassa
- Mission Positive Handprint -hanke tukee yritysten muutoskyvykkyyttä