Yksilöllinen ruoka ja muuttuneet asiakastarpeet ravintolaruokailussa 25.5.2022

Ravintolaruokailu on merkittävä vaikuttaja suomalaisten syömistottumuksiin ja ruokavalintoihin. Miten ravitsemustarpeet ovat muuttuneet? Voisiko ravintolan tarjoamat yksilölliset vaihtoehdot tuoda lisäarvoa liiketoimintaan ja asiakaskokemukseen? Mikä on ravitsemuksellinen vastuu ilmastoa ja asiakkaan hyvinvointia ajatellen? 

Tilaisuudessa asiantuntijana toimii Ruokaflow:n ravitsemusterapeutti Eliisa Girsén. Eliisa on ravitsemusterapeutti ja diplomi-insinööri. Hänen ammatillinen intohimo on hyvinvoinnin edistäminen ilolla, inhimillisyydellä ja isolla sydämellä. Monipuoliseen osaamiseen kuuluu mm. ravitsemusviestintä, kouluttaminen ja elämäntapamuutosryhmien vetäminen. Hänellä on vahva osaaminen hyvinvoinnin edistämisestä.

Asiantuntijan alustuksen jälkeen keskustelemme yhdessä aiheesta Sitran tulevaisuustaajuutta ja ruokaviraston ravitsemussitoumuksen teemoja hyödyntäen: 
1. haastamme olemassa olevia oletuksia ja pohdimme mitä haasteita erilaiset asiakastarpeet tuottavat? 
2. kuvittelemme toivomamme tulevaisuuden ja mitä ratkaisuja siihen vaaditaan? 
3. luomme toimintamallin, jolla voimme vaikuttaa ja näkyä asiakkaille?

Aika: 25.5.2022 klo 14.00-16.00
Paikka: Zoom, linkki tapahtumaan lähetetään 24.5. kaikille mukaan ilmoittautuneille.
Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille ravintola-alan toimijoille.

Lisätietoja: Savonia-ammattikorkeakoulun projektipäällikkö Hannaleena Uhlbäck-Ropponen, hannaleena.uhlback-ropponen@savonia.fi, puh. 044 758 5580

Työpaja on osa Mission Positive Handprint -hanketta. Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.