Mikä on vastuullinen juoma? Miten vastuullisuus ja kestävä kehitys huomioidaan juomateollisuudessa?

Mission Positive Footprint -hanke kutsuu Sinut kuulemaan vastuullisista juomatuotteista Vastuullisten juomien iltaan torstaina 13.10. 2022 klo 16–19 kauppakeskus REDI:n Redi neuvottelee-tilaan (2. krs).

Luvassa asiantuntijoiden tietoiskuja viinistä, oluesta, kahvista, tisleistä ja cocktaileista vastuullisuusnäkökulmalla. Lisäksi tutustumme maistellen vastuullisiin juomiin cocktailpalojen kera ja verkostoidumme keskenämme.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Ohjelma (alustava:)

15:45 Ovet avautuvat

16:00 Tilaisuus alkaa

Alkupuheet ja hanke-esittely, Anne Turunen, Laurea AMK

Viini ja vastuullisuus, Terhi Oksanen-Alén, Haaga-Helia AMK

Suurien viiniformaattien tulevaisuus baareissa ja ravintoloissa, Janne Marin, Vin Direkt

Miten valitsen vastuullisen oluen? Anikó Lehtinen, Laurea AMK

Kaljaa, kilpaurheilua ja sateenkaaria – pienpanimon mahdollisuudet ja haasteet vastuullisena yrityksenä, Topi Kairenius, Fat Lizard Brewing,

Sinebrychoff tänään 203 vuotta! Panimon tuoreita kestävän kehityksen kuulumisia, Timo Mikkola, Sinebrychoff

Kahvi ja vastuullisuus, Ann-Maria Von Bell, Meira

Hävikistä premium-alkoholia ja cocktaileja, Mika Koivula, Discarded Spirits

Koskenkorva Sustainable Village, Mikael Karttunen, Anora

Loppusanat, Mika Vitikka, Laurea AMK

19:00 Tilaisuus päättyy

Tapahtuma on maksuton sekä avoin kaikille kiinnostuneille. Tilat ovat esteettömiä saapua. Mukaan mahtuu enintään 60 henkeä, joten esteen ilmaantuessa pyydämme sinua vapauttamaan paikkasi perumalla osallistumisesi osoitteeseen mika.vitikka@laurea.fi

Lisätietoja: Mika Vitikka/ Laurea AMK 046 923 76 99

Tervetuloa!

Mission Positive Handprint-hankkeessa tuetaan ravitsemisalan yrityksiä kohti kestävämpää huomista. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto osana Covid 19-pandemian aiheuttamia toimia. Hanketta koordinoi Laurea-ammattikorkeakoulu, ja hankkeen osatoteuttajina toimivat Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Savonia ammattikorkeakoulu.