Kuluttajaliiton teettämän kyselytutkimuksen (Kantar 2022) mukaan jopa 81 % kuluttajista kokee vaikeana arvioida tuotteen tai palvelun ympäristövastuullisuutta yrityksen omien ympäristöväitteiden perusteella. Viherpesuviisari -tutkimus suositteleekin yrityksille virallisiin ympäristömerkkeihin tukeutumista!
Mitä etuja sertifikaatin hankkimisesta on ravintolalle? Mitä eri sertifikaattien saaminen yrityksiltä vaatii, ja kuinka paljon ne maksavat? Miten pääsee alkuun?
Näihin kysymyksiin ja teidän kysymyksiinne vastaavat Tietoiskussamme Ravintola-alan sertifikaateista Ekokompassin Heidi Salonen, Green Keyn Mari Mero, Joutsenmerkin Malin Lindfors, sekä Marine Stewardship Councilin Johanna Vepsä. Tervetuloa!
Ilmoittaudu mukaan täältä: https://www.lyyti.in/Tietoisku_ravintolaalan_sertifikaateista_7753!
Aika ja paikka:
Verkkotilaisuus Zoomissa 7.11.2022 klo 14-15
Ohjelma:
14:00 Sertifikaattien esittelyt & Q&A
Ekokompassi, Heidi Salonen
Greenkey, Mari Mero
Joutsenmerkki, Malin Lindfors
Marine Stewardship Council, Johanna Vepsä
15:00 Tilaisuus päättyy
Tapahtumat ovat maksuttomia sekä avoimia kaikille kiinnostuneille.