Kuluttajaliiton teettämän kyselytutkimuksen (Kantar 2022) mukaan jopa 81 % kuluttajista kokee vaikeana arvioida tuotteen tai palvelun ympäristövastuullisuutta yrityksen omien ympäristöväitteiden perusteella. Viherpesuviisari -tutkimus suositteleekin yrityksille virallisiin ympäristömerkkeihin tukeutumista!

Mitä etuja sertifikaatin hankkimisesta on ravintolalle? Mitä eri sertifikaattien saaminen yrityksiltä vaatii, ja kuinka paljon ne maksavat? Miten pääsee alkuun?  

Näihin kysymyksiin ja teidän kysymyksiinne vastaavat Tietoiskussamme Ravintola-alan sertifikaateista Ekokompassin Heidi Salonen, Green Keyn Mari Mero, Joutsenmerkin Malin Lindfors, sekä Marine Stewardship Councilin Johanna Vepsä. Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://www.lyyti.in/Tietoisku_ravintolaalan_sertifikaateista_7753!

Aika ja paikka:

Verkkotilaisuus Zoomissa 7.11.2022 klo 14-15

Ohjelma:

14:00 Sertifikaattien esittelyt & Q&A

Ekokompassi, Heidi Salonen

Greenkey, Mari Mero

Joutsenmerkki, Malin Lindfors

Marine Stewardship Council, Johanna Vepsä

15:00 Tilaisuus päättyy

Tapahtumat ovat maksuttomia sekä avoimia kaikille kiinnostuneille.