Mitä sosiaalinen vastuullisuus tarkoittaa ravintola-alalla? Voisiko siitä viestimällä houkutella uusia työntekijöitä, ja kannustaa kokeneita osaajia pysymään alalla?
Tule mukaan Mission Positive Handprint -hankkeen sosiaalisen vastuun työpajaan pohtimaan näitä kysymyksiä, ja jakamaan hyviä esimerkkejä muilta osallistujilta! Työpajan aluksi ravintola-alan konkari Timo ”Lintsi” Linnamäki Muru Dining Oy:stä kertoo omia kokemuksiaan ja vinkkejään sosiaalisesta vastuusta ja henkilöstön sitouttamisesta.
Pienryhmätyöskentelyssä pohdimme erilaisia sosiaalisen vastuullisuuden tekoja ja mahdollisuuksia, ja kuinka niistä viestimällä voi erottautua työnantajana. Työpajassa on mahdollista verkostoitua alan toimijoiden kanssa, ja oppia uutta omasta yrityksestä ja toiminnasta. Tarjoamme työskentelyn tueksi myös pientä syötävää, sekä tukea ja sparrausta aiheesta. Laurean Tikkurilan kampus on esteetön saapua.
Aika ja paikka:
26.9.2022 klo 13:00-16:30 Livetyöpaja Laurean Tikkurilan kampuksella, os. Ratatie 22. Ilmoittaudu tästä
Ohjelma (alustava:)
12:30 Ovet avautuvat
13:00 Intro työpajaan & tutustuminen
Inspiraatiopuheenvuoro – Timo “Lintsi” Linnamäki, Ravintoloitsija, kokki ja hallituksen PJ, Muru Dining Oy
Pienryhmätyöskentely, aiheina:
- Mitä sosiaalisen vastuullisuuden tekoja tunnistat ravintoloissa?
- Kuinka teoista voi viestiä nykyisille ja potentiaalisille työntekijöille? Miksi niin kannattaa tehdä?
16:30 Tilaisuus päättyy
Tapahtumat ovat maksuttomia sekä avoimia kaikille kiinnostuneille. Laurean Tikkurilan kampus on esteetön saapua.