Virtuaalinen kokkaustyöpaja ravintola-alan ammattilaisille. Tule inspiroitumaan kasvisruuasta ja saamaan vinkkejä ja ideoita yrityksesi tarjontaan! 

Kasvisruoan kysyntä ja menekki kasvaa jatkuvasti. Kasvisruokavaihtoehtoja tarjoamalla voit vastata monipuolisemmin yksilöityihin asiakastarpeisiin, kasvattaa positiivista kädenjälkeä ja saada kilpailuetua markkinoilla. Tule inspiroitumaan, innostumaan sekä saamaan uusia ideoita ja vinkkejä kasvispainotteisen ruoan suunnitteluun, valmistustapoihin ja maustamiseen! 

Voit osallistua kokkaustyöpajaan henkilökunnan kanssa tai yksin omasta keittiöstäsi käsin. Ennen työpajaa osallistujat saavat listan hankittavista raaka-aineista. Työpajaan voit tulla halutessasi myös vain kuulolle. Työpajassa pääset myös vaihtamaan ajatuksia ja keskustelemaan Jounin sekä muiden ammattilaisten kesken.  

Työpajan vetäjä Michelin-kokki ja Top Chef-ohjelmastakin tuttu Jouni Toivanen on innovatiivinen ja kunnianhimoinen kokki, valokuvaaja ja kuvataiteen opiskelija. Jounin ruoanlaitossa perinne kohtaa modernismin, jossa käytetään nykyaikaisia tekniikoita, kun taas maun juuret ovat vanhoja ja raaka-aineita kunnioittavia. 27-vuotisen työuransa aikana Jouni on työskennellyt eri tyylisissä ravintoloissa sekä Suomessa että maailmalla. Jouni arvostaa pohjoismaista luontoa ja sen puhtaita raaka-aineita sekä yksinkertaisuutta. Yllättävä ja hauska ovat avainsanoja niin hänen ruuanlaitossaan kuin kuvaamisessa ja visualisoinnissa.  

Ravintoloitsijan uran jälkeen hän on työskennellyt mm. ravintoloiden konsulttina, mainonnan suunnittelussa, valokuvaajana, journalistina, elintarviketeollisuuden tuotekehityksessä ja vetänyt kokki- ja villiruokakursseja. Tällä hetkellä aikaa vie erityisesti fermentointi brändi Cultur, Lempi.ruoka -videot sekä keittokirjat.  

Aika: 12.10.2022 klo 14-17
Paikka: Zoom

Aikataulu/ohjelma: 
Alustus aiheeseen 15-20 min 
Virtuaalikokkausta 2h (10 reseptiä) 
Yhteenveto, keskustelua ja kysymyksiä 30 min