Ravintola-alan murros on alan ammattilaisten huulilla. Koulutusohjelmien hakijamäärät osoittavat laskevaa trendiä. Työnantajat painivat henkilökuntapulan kanssa. Alalta kaikkoaa ammattilaisia, eikä uusia tule entiseen tahtiin. Opiskellaanko kouluissa alan kannalta ajantasaisia ja motivoivia teemoja? Millä keinoin työpaikat tekevät itsensä houkutteleviksi? Miten alan vetovoimaa ja pitovoimaa parannetaan?
Mission Positive Handprint-hanke järjestää aiheesta webinaaripaneelikeskustelun torstaina 17.8. klo 14–16. Webinaarin alustaa Laura Salo (Jamk) ja moderoi Ville Liikanen paneelikeskustelussa mukana ovat mm.:
Reeta Kari, Resort Manager, Levin Iglut
Joel Kettula, toiminnanjohtaja, Suomen restonomiliitto
Mika Koivula, baarikonsultti, Industry Personality of the Year
Timo Linnamäki, keittiömestari, hallituksen pj. Muru Dining Oy
Henry Lybäck, lehtori, Laurea ammattikorkeakoulu
Riikka Mantila, lehtori, Turun ammatti-instituutti
Annika Rönni-Sällinen, puheenjohtaja, Palvelualojen ammattiliitto PAM
Tervetuloa kuuntelemaan keskustelua ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!
Webinaari: Mistä ravintola-alan tulevaisuuden tekijät?
Lisätietoja: mika.vitikka@laurea.fi
Mission Positive Handprint-hankkeessa tuetaan ravitsemisalan yrityksiä kohti kestävämpää huomista. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto osana Covid 19-pandemian aiheuttamia toimia. Hanketta koordinoi Laurea-ammattikorkeakoulu, ja hankkeen osatoteuttajina toimivat Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Savonia ammattikorkeakoulu.