Miten tarjoilla asiakkaille vastuullisuustietoa ravintolatilassa ymmärrettävästi ja houkuttelevassa paketissa? Kuinka innostaa henkilöstö kertomaan vastuullisuusvalinnoista? Miten saada keikkatyöläisetkin mukaan?

Näitä kysymyksiä pohdimme Mission Positive Handprint -hankkeen vastuullisuusviestinnän työpajoissa livenä ja etänä. Virittäydymme pienryhmätyöskentelyyn vastuullisuusviestinnän edelläkävijän, Ylvan Chief Sustainability Officer Antti Ruuskan inspiraatiopuheenvuoron johdattelemana. Tule hakemaan käytännön vinkkejä ja työkaluja parempaan vastuullisuusviestintään, keskustelemaan ja verkostoitumaan yhdessä ravintola-alan ja vastuullisuusviestinnän ammattilaisten kanssa, sekä kehittämään yhdessä alan tarpeisiin vastaavia työkaluja!

Aika ja paikka:

5.9.2022 klo 13:00-16:30 Livetyöpaja Laurean Tikkurilan kampuksella, os. Ratatie 22. Ilmoittaudu täältä!

7.9.2022 klo 13:00-16:00 Etätyöpaja Zoomissa Ilmoittaudu täältä!

Työpajat ovat samansisältöisiä, mutta livepajaan on järjestetty herkulliset tarjoilut ja hieman enemmän aikaa verkostoitumiselle. Laurean Tikkurilan kampus on esteetön saapua.

Ohjelma (alustava:)

Intro työpajaan & tutustuminen

Inspiraatiopuheenvuoro – Antti Ruuska, Chief Sustainability Officer, Ylva

Pienryhmätyöskentely. Aiheet:

  1. Vastuullisuustietoa tyylikkäästi tarjoiltuna: miten vastuullisuusviestintä saadaan luontevaksi osaksi asiakkaan ravintolakokemusta?
  2. Osaava ja motivoitunut henkilökunta: miten vihkiä ja innostaa henkilökunta mukaan viestimään ravintolan vastuullisuusvalinnoista?  

Tilaisuuden asiantuntija-alustus nauhoitetaan ja jaetaan hankkeen YouTube-tilillä.

Tapahtumat ovat maksuttomia sekä avoimia kaikille kiinnostuneille.