Tule kuulemaan ravitsemisalan vastuullisuuden edelläkävijöitä, ja verkostoitumaan ravintola-alan vastuullisuudesta innostuneiden kanssa! Voit osallistua tapahtumaan paikan päällä tai etänä.
Aika: 4.4.2022 klo 15.30.-18.00
Paikka: Dylan Marmoripiha, Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki tai livenä verkossa
Tilaisuus on maksuton. Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään 20.3.2022 klo 23.00 mennessä.
Ohjelma:
15.00 Ovet avautuvat, tarjolla pientä purtavaa
15.30 Ohjelma alkaa
Tervetulotoivotus: Anne Turunen, projektipäällikkö
Kokemuksia Mission Zero Foodprint -hankkeesta ravintolan näkökulmasta: Marica Ahlroth, CEO, Mili’s Food & Cafe
Tie vastuullisten raaka-aineiden ravintolaksi: Sasu Laukkonen, keittiömestari, Ora Restaurant
Ilmastotekoja keittiössä: Sanna Mansikkamäki, toimittaja, Otavamedian Food Manager
16.30 tauko 15 min.
Mitä suomalaiset odottavat ravintoloiden vastuullisuudelta?: Heidi Huttunen, vastuullisuusasiantuntija, Kespro
Paneelikeskustelu: Vastuulliset juomavalinnat ravintolassa, mukana keskustelemassa: Joonas Vainio (Vindirekt Finland), Anikó Lehtinen ja Tomi Hiltunen
Mission Positive Handprint esittäytyy
Inspiraationa vastuullisuus: Linnea Vihonen, Chef + Food Designer
18.00 Tilaisuus päättyy
Juontajina Anikó Lehtinen ja Tomi Hiltunen
Tervetuloa!
Lisätietoja ja mahdolliset peruutukset: anne.turunen@laurea.fi
Mission Positive Handprint jatkaa Mission Zero Foodprint -hankkeen jalanjäljillä ravintola-alan vastuullisuuspolulla ja tärkeillä vastuullisuusteemoilla. Mission Zero Foodprint -hankkeen työkirja Ravintolat hiilijalanjäljillä on ilmestynyt. Työkirja toimii käsikirjana vastuullisuuspolulle lähteville ravintola-alan toimijoille.