Tule kuulemaan ravitsemisalan vastuullisuuden edelläkävijöitä, ja verkostoitumaan ravintola-alan vastuullisuudesta innostuneiden kanssa! Voit osallistua tapahtumaan paikan päällä tai etänä.

Aika: 4.4.2022 klo 15.30.-18.00
Paikka: Dylan Marmoripiha, Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki tai livenä verkossa

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään 20.3.2022 klo 23.00 mennessä.

Ohjelma:

15.00 Ovet avautuvat, tarjolla pientä purtavaa
15.30 Ohjelma alkaa
Tervetulotoivotus: Anne Turunen, projektipäällikkö

Kokemuksia Mission Zero Foodprint -hankkeesta ravintolan näkökulmasta: Marica Ahlroth, CEO, Mili’s Food & Cafe

Tie vastuullisten raaka-aineiden ravintolaksi: Sasu Laukkonen, keittiömestari, Ora Restaurant

Ilmastotekoja keittiössä: Sanna Mansikkamäki, toimittaja, Otavamedian Food Manager

16.30 tauko 15 min.

Mitä suomalaiset odottavat ravintoloiden vastuullisuudelta?: Heidi Huttunen, vastuullisuusasiantuntija, Kespro

Paneelikeskustelu: Vastuulliset juomavalinnat ravintolassa, mukana keskustelemassa: Joonas Vainio (Vindirekt Finland), Anikó Lehtinen ja Tomi Hiltunen

Mission Positive Handprint esittäytyy

Inspiraationa vastuullisuus: Linnea Vihonen, Chef + Food Designer

18.00 Tilaisuus päättyy

Juontajina Anikó Lehtinen ja Tomi Hiltunen

Tervetuloa!

Lisätietoja ja mahdolliset peruutukset: anne.turunen@laurea.fi

Mission Positive Handprint jatkaa Mission Zero Foodprint -hankkeen jalanjäljillä ravintola-alan vastuullisuuspolulla ja tärkeillä vastuullisuusteemoilla. Mission Zero Foodprint -hankkeen työkirja Ravintolat hiilijalanjäljillä on ilmestynyt. Työkirja toimii käsikirjana vastuullisuuspolulle lähteville ravintola-alan toimijoille.